top of page
  • Endian.cz

Nový Endian Mercury s dvojnásobným výkonem



Endian Mercury je naše nejnovější zařízení pro kybernetickou bezpečnost, které má až dvakrát vyšší výkon než jeho předchůdci (Endian UTM Mercury 50 a Endian UTM Mercury 100) a je schopno uspokojit požadavky středních i velkých sítí.


Bezpečnost sítě zajišťují pokročilé brány Firewall, filtrování webu/e-mailu, IPS/IDS (Intrusion Prevention and Detection), GeoIP, které poskytují detailní ochranu perimetru sítě.


Co je nového v novém Endian Mercury?

  • Vylepšený hardwarový výkon: díky novému 4jádrovému/ 4vláknovému procesoru, 8 GB paměti RAM, 6 portům Gigabit Ethernet a 2 portům 10Gbit Ethernet SFP+ jsme zdvojnásobili výkon. Nový Endian Mercury je dokonalým řešením, které se rozšiřuje spolu s malými firmami v procesu jejich růstu.

  • Větší flexibilita a škálovatelnost: Endian Mercury nabízí flexibilitu a zaručenou nepřetržitou dostupnost, což umožňuje spravovat 50 až 175 uzlů s jednoduchým upgradem údržby.

  • Přizpůsobivost: Díky novému modulárnímu hardwarovému designu lze Endian Mercury snadno používat na pracovním stole, nad policí nebo v rackové skříni pomocí (volitelné) sady pro montáž do racku.











bottom of page